Поръчване на продукт

Поръчването на продукт в fortuna-sliven.com е много улеснено. След като сте си избрали продукт или продукти и сте ги прибавили към количката е необходимо да се регистрирате, ако не сте го направили предварително.

При нас регистрацията е много опростена и напълно безплатна. Тя е задължителна, с оглед да Ви улесним при бъдещо пазаруване при нас. Данните от регистрацията, които са строго конфиденциални, ги използваме единствено и само като информация за това на кого и къде да извършим доставката на поръчания продукт или продукти. След успешна регистрация, сайтът ще ви върне автоматично в количката, където сте прибавили своят продукт или продукти. 

В страницата с пълната количка ще видите своите данни и опциите за плащане.
Моля проверете дали личните ви данни и данните за адреса на доставка са верни. Ако сте допуснали грешка, може да направите поправки. 

След като сте установили, че всичко е наред с вашите данни, се преминава към избор на плащане. След като сте избрали как да платите, просто натиснете върху желаният метод за плащане и така вашата поръчка приключва. Когато я получим, ние ще Ви се обадим на телефона, който сте ни оставили за контакт, за да я потвърдите.

Ако възникнат някакви въпроси от ваша страна, не се колебайте да ни потърсите. С удоволствие ще ви помогнем.

Приятно пазаруване!

 


НачалоНачало