Доставка и рекламация

 

Доставка

Продукти, закупени от fortuna-sliven.com се доставят на цялата територия на Република България. За всички поръчки се взема предвид тарифата на куриерска фирма Спиди.

Срокът за доставка е от 3 до 5 работни дни.

Доставката се извършва директно до вашия дом или офис на посоченият от Вас адрес.
Пратките са застраховани, като застраховката е за сметка на fortuna-sliven.com.

 

Условия за връщане

fortuna-sliven.com Ви дава възможността ако не сте удоволетворени от закупения от Вас продукт да го върнете и да получите вашите пари, при условие, че продуктът е в оригиналния си вид, опаковка и качество. Продукти подлежащи на връщане са тия, които не са преминали никаква обработка /пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи цялостта им , както и премахване на етикети/.Разходите за връщането на продукт(и) са за Ваша сметка. С удоволствие ще ви асистираме при всеки Ваш проблем.

-Ако състоянието, в което ни връщате продукта или продуктите не отговаря на горепосочените условия, ние ще Ви го/ги върнем, като разходите за това ще са отново за Ваша сметка, а сумата, с която сте го/ги закупили става невъзвращаема.

-При подмяна на продукт с друг модел или друг размер, куриерските услуги са за сметка на клиента. Продукти, изпратени от клиенти до Нас за подмяна или връщане с наложен платеж чрез куриер няма да бъдат приемани! Въстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна след като се уверим в нейната цялост!

-Може да върнете продукта или продуктите в рамките на 7 дни от деня на получаване на продукта на следния адрес (продуктът трябва да е придружен с попълнена бланка за връщане на продукт,която може да изтеглите от тук):


ул. "Генерал Скобелев" 2
гр. Сливен
8800 България


При връщане на продукт, моля уведомете ни на тел.:

044 623279

или

ни пишете на e-mail: support@fortuna-sliven.com


Веднага щом получим изпратения от Вас продукт(и)за подмяна/при положение, че отговаря на условията за цялост по-горе/, ще ви възстановим сумата. Ние ви предлагаме следните начини:


1. по банков път (моля попълнете коректно името на банката, имената на титуляра на сметката, IBAN и BIC в бланката за връщане на продукт, изпратена Ви с продукта,който сте поръчали или я изтеглете от обозначеното по-горе място ).
2. при плащане с карта Visa/MasterCard възстановяването на сума ще става с кредитна операция по същата карта.


НачалоНачало